Eesti drag queen Vilita andis välja oma teise singli “My Rules”

Vilita sai valmis oma teise singli, mis kannab pealkirja “My Rules”. Ahjusoe singel on pühendatud kõikidele inimestele, kes julgevad oma enda reeglite järgi elada.

Eesti üks tuntumaid drag queen’e ja KissFM’i saatejuht Vilita sai tuntuks “Ma Näen Su Häält” saates, kus ta osales laulja rollis. Saates mainis Vilita, et tal on 2 unistust mida ta sooviks täita ja nendeks olid oma album ja muusikalis osalemine. Nüüdseks on drag queen oma esimesele unistusele sammu võrra lähemal ning loodab, et sügisel ilmub ka tema kauaoodatud EP.

Loo autoriteks on Vilita ise ning Liis Reisner, kellega valmis ka debüütsingel “All Parts Of Me”. Loo inspiratsiooniks on Uhkusekuu ehk Pride Month, mida ka Eestis aina rohkem tähistatakse. Vilita oli 2023 aastal toimunud Baltic Pride’i õhtujuht ning avastas, et Eestis pole veel oma enda pride anthemit ehk uhkusekuu hümni. Seega otsustasid Vilita ja Liis Reisner kirjutada loo, mis on pühendatud LGBT+ kogukonnale ning julgustab inimesi elama täpselt sellisena nagu nad on. Vilita lugu “My Rules” saab kuulata Spotify, Apple Music, Youtube Music ja teistel striimimisplatvormidel.

Lisaks muusikale astub Vilita üles ka sel sügisel Vanemuise teatri muusikalis “Kinky Boots” ehk “Kirglikud Kontsad”, kus Vilita mängib Ingli rolli.

Vilita on Eesti drag artist, kes on astunud üles ka suurtel välismaa lavadel. Sealhulgas Prantsusmaal, Rootsis, Soomes, Portugalis ning Ameerika Ühendriikides. Vilita usub, et Eestis on puudu julguse element muusika ja meelelahutusmaailmas ning just seda ta soovibki kuulajateni ja vaatajateni tuua.

Kuula uut lugu:

Skip to content