Vikerruumil esineb drag queen Betty Fvck

“Sa ei tea kunagi, mida temalt oodata,” on kirjeldanud end Vietnami päritolu kabareetäht ja drag queen Betty Fvck, kes astub sel laupäeval Tartus Genialistide klubis Vikerruumi publiku ette esmakordselt.

Helsingis elav drag burleskitar Betty Fvck on osalenud arvukatel festivalidel üle maailma, saanud oma kavade eest rahvusvahelist tunnustust ning jõudnud moeajakirja Vogue Italia kaante vahele. 

“Betty Fvck on väga põnev ja andekas kunstnik ning hetkel üks olulisemaid drag-kultuuri edendajaid ja produtsente Soomes,” kommenteeris Vikerruumi veteran ja drag-esineja Helgi Saldo.

Betty Fvck veab kollektiivi We Are Queerlesque, mis seisab kvääride ja naiste võimestamise eest erinevates etenduskunsti vormides dragist tsirkuse ja kabareeni. Rühmituse korraldatud Helsingi Drag Festivalil esines möödunud aasta märtsis ka Eesti drag queen Vilita.

Eesti publikule esines Betty Fvck viimati Naomi Smallsi drag show’l Tallinnas 2019. aastal.

Pidudesarja Vikerruumi teemaks on seekord metsik kevad, soovituslikud on teemast inspireeritud kostüümid! Suures saalis mängivad Marek Peterson ja Alan Raig, alumise korruse troopikaaias valivad muusikat DJ Luigi ning Vikerruumi debütant, pop-artist Flumen

“VikerMetsik” leiab aset sel laupäeval, 9. aprillil algusega kell 22.00 Genialistide klubis Tartus. Sissepääs uksel 10 eurot.

Betty Fvck Instagram: https://www.instagram.com/bettyfvck

Betty Fvck Facebook: https://www.facebook.com/betty.fvck/

“VikerMetsik” Facebookis: https://www.facebook.com/events/677986966782910

Vikerruum Facebookis: https://www.facebook.com/vikerruum

Skip to content