Vaido Neigaus avaldas uue videosingli “Vaba”

“Lugu puudutab ilmselt kõige rohkem mind ennast, sest ma tunnen et olen kuidagi muutunud,” kommenteerib videosingli autor Vaido Neigaus. Heas mõttes loomulikult! Rohkem avatumaks ja inimeseks, kes ma olen kogu aeg olnud, kuid mingid asjad siin elus on takistanud olla see kes tegelikult olen. Ma naudin hetkel! Ja palju abi on olnud kindlasti sellest, et õige inimene on mu kõrval kes on aitanud sellel teel. Aidanud niiöelda kasvada sellel teel. Loo muusika saatis mulle kuulata Janek Lindberg ja see jäi mind reaalselt koheselt kummitama ja ütlesin jah soovin seda lugu. Kirjutasin loole sõnad ja salvestasin Soomes selle sisse stuudios. Loo miksimise ja masteri eest hoolitses Edvin Petrov. Video filmis Joni Lindström ja videos tantsivad mu kauaaegsed tantsijad Jonna-Liis ja Janne. Ma olen tulemusega väga rahul!

Kuula Vaido Neigaus uut videosinglit siit:

Foto: video kuvatõmmis

Skip to content