2020 aasta kõige loetumad artiklid Vikervaates

Vaata, millised on lõppeva aasta 9 kõige loetumat artiklit portaalis Vikervaade.

Petitsioon perekonnaseaduse muutmiseks

Eestimaa Rohelised algatasid rahvaalgatus portaalis erakondadeülese petitsiooni, mille eesmärk on samast soost paare diskrimineeriva perekonnaseaduse muutmine ja võrdse kohtlemise tagamine.

Galerii: heameeleavaldus Kõigi Õigus Abielule

Täna toimus Tallinnas Vabaduse väljakul Heameeleavaldus Kõigi Õigus Abielule, millega väljendati toetust Eesti LGBT+ kogukonnale ning samasooliste paaride õiguste tagamisele

Intervjuu raamatu “Ma väärin end” autori Rain Resmeldt Uuseniga

Rain Resmeldt Uusen räägib, millest on inspireeritud tema väeraamat “Ma väärin end” ning miks see oluline on.

Kuidas sinu ettevõte saab ülemaailmsel pride´i kuul kohalikku LGBT+ kogukonda toetada?

Juuni on ülemaailmne traditsionaalne pride´i kuu, mille jooksul pööratakse rohkem tähelepanu LGBT+ kogukonna toetamisele ja kultuuri tähistamisele. Kuidas saab ettevõte või organisatsioon sel puhul oma toestust kohalikule LGBT+ kogukonnale avaldada? Sellest räägib lähemalt Eesti LGBT Ühingu kommunikatsioonijuht Kristiina Raud.

Tartus korraldatakse abieluvõrdsuse toetuseks heameeleavaldus

Heameeleavalduse “Kõigi õigus abielule” korraldajad kutsuvad sõbralikule (hea)meeleavaldusele, et väljendada üheskoos oma toetust Eesti LGBT+ kogukonnale ning kõigi kooseluvormide võrdsustamisele ja ütlema otsustavalt EI kavandatavale rahvaküsitlusele.

Vaido Neigaus julgustab värskelt ilmunud looga “Värvid” LGBT kogukonda enda üle uhke olema

Vaido Naigaus avaldas täna video uuel muusikapalale pealkirjaga “Värvid,” millega julgustab LGBT kogukonda olema uhke selle üle, kes nad on.

Tom of Finlandi näituse “The Darkroom” maailma esmaesitlus Fotografiskas

Kahe nädala pärast avatakse Fotografiskas Tom of Finlandi fotonäitus “The Darkroom” ja tegemist on näituse esmaesitlusega!

Riigikohtu kaasuskonkursil arutleti muuhulgas vikerkaareperes lapsendamise küsimuse üle

Riigikohtu tänavune kaasuskonkurss oli pühendatud Riigikohtu ja põhiseaduse 100. aastapäevale, kus üheks kaasuseks oli samast soost elukaaslase lapse lapsendamine.

Soovitus: PÖFFi debüütfilmide konkursi film „Mooniväli”

Tänavusel PÖFFi debüütfilmide konkursil linastub maailmaesilinastusena Rumeenia režissööri Eugen Jebeleanu film „Mooniväli”, mis räägib geist politseinikust, kes varjab oma seksuaalset orientatsiooni.

Skip to content